Home
Facebook Twitter

Sailingcenter Langweer zeilopleiding voor één of meerdere dagen

1 sailingcenter langweer zeilopleiding.jpg
2 sailingcenter langweer zeilschool.jpg
3 sailingcenter langweer zeilles.jpg
4 sailingcenter langweer vaarschool.jpg
5 sailingcenter langweer open-zeilboot.jpg
6 sailingcenter langweer leren-zeilen.jpg

Zeilopleiding

Wij begrijpen dat u niet dagelijks op het water zit en dat u wellicht een kleine opfriscursus nodig heeft voor u zelfstandig het water op gaat. Het is mogelijk om voor uw zeilvakantie een korte opfriscursus te krijgen van een zeilinstructeur.

Zeilles van een dag of meerdere dagen

Wanneer u nog nooit eerder heeft gezeild, kunt u ook een dag of een aantal dagen zeilles krijgen van een ervaren instructeur. Aan het einde van uw zeilles is het alsof u al jaren zeilt over de Friese meren. U kunt alleen of met meerdere personen zeilles krijgen.

U bepaalt de route

Samen met de instructeur bepaalt u de route. Een dag les begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. U zorgt zelf voor eten en drinken. U kunt ervoor kiezen zelf lunch mee te nemen en onderweg te nuttigen, maar u kunt ook kiezen om even een pauze te nemen en te lunchen op een terrasje aan de vaarroute. U mag kiezen. Het is ook mogelijk een avond erbij te nemen voor het lessen. 

Prijzen en type boot

De prijs voor de les is inclusief boot en instructeur. U betaalt niet voor het aantal mensen, maar u betaalt een vaste prijs per boot. Als beginner krijgt u les op een Polyvalk om de basisbeginselen eerst onder de knie te krijgen. Wanneer u vaker heeft gezeild, dan is het ook mogeljk om te lessen op een kajuitzeiljacht.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een eigen zeilboot en wilt u op uw eigen zeilboot een instructeur mee hebben? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neemt u voor zeilles contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.


Pontdijk 8C
8525GG  LANGWEER
Tel: 0513-412052
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Sailingcenter Langweer
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie