Home
Facebook Twitter

@Sail Yachting goed onderhouden zeiljachten van 30 tot 50 ft

1 sail yachting zeiljacht-huren.jpg
2 sail yachting bavaria-huren.jpg
3 sail yachting kajuitzeiljacht.jpg
4 sail yachting bootverhuur-ijsselmeer.jpg
5 sail yachting jacht-huren.jpg
6 sail yachting weekend-zeilen.jpg
7 sail yachting bavaria-verhuur.jpg

Zeiljacht huren op het IJsselmeer

@Sail Yachting met Frans Sytsma als eigenaar is ontstaan door het samenvoegen van Silberkuhl Yachtcharter en Poule Yachting. In 2014 heeft Frans Sytsma het bedrijf Silberkuhl Yachtcharter overgenomen waar Ralf (de oprichter) 14 jaar aan het roer stond. Na een overname van het bedrijf Poule Yachting in Workum is @Sail Yachting geboren. Poule Yachting werd sinds 1992 gerund door familie Henneböhl met een vloot van 10 Bavaria schepen. Nu de beide bedrijven zijn samengevoegd is er een prachtige vloot van 16 zeiljachten ontstaan, variërend van 30 ft tot 50 ft die door het team van @Sail Yachting voor u in top conditie worden gehouden. 

Zeiljachten - zeer compleet uitgerust

Onze schepen zijn stuk voor stuk uitgerust met alle vereiste veiligheidsmiddelen om zowel op het binnenwater als ook op de Noordzee te kunnen zeilen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Verder zijn de zeiljachten zeer compleet uitgerust om u een zo plezierig mogelijke zeilvakantie te bezorgen.

Sail Yachting staat voor u klaar!

@Sail Yachting helpt u graag bij het plannen van een mooie vaarvakantie en het zoeken naar het best passende schip voor u en uw familie of vrienden. Komt u binnenkort op de steiger in Workum?


Suderseleane 25a
8711GX  WORKUM
Tel: 0620131993 / 0515-542292
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij @Sail Yachting
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie