Home
Facebook Twitter
 

Watersportevenementen in Friesland.

Op deze pagina Watersportevenementen tonen wij u een overzicht van watersportbeurzen zoals de HISWA, Boot Holland, Boot D├╝sseldorf, etc. Tevens gezellige evenementen op- en aan het water, botenbeurzen en bootshows, open dagen bij bootverhuurbedrijven en yachtcharters, maritieme evenementen, havendagen en visserijdagen, sk├╗tsjesilen enz. Mocht u nog een watersportevenement, open dag, botenbeurs, bootshow e.d. missen in onze watersportagenda, dan kunt u deze naar ons mailen via het contactformulier.

 

Boot Holland

Datum:8 t/m 12 maart 2023
Locatie:WTC Expo
Adres:Heliconweg 52
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd: uur
Sluitingstijd: uur
Info:www.boot-holland.nl
  
Boot Holland is de aftrap van het watersportseizoen! Deze fantastische beurs vindt plaats van 8 t/m 12 maart 2023 in het WTC Expo in Leeuwarden. Boot Holland heeft meer dan 250 deelnemers en dat maakt deze beurs ideaal om sfeer te proeven, trends te spotten en gelijkgestemden te treffen. Boot Holland is het moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. De beurs biedt een bijzonder en allround kijkje onder de waterlijn. Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten is er ruime keus. Van verzekering, waterkaarten tot aan stoffering en van nieuwe motoren tot aan een complete refit.

Archief watersportevenementen Friesland

Hieronder zie je een overzicht van evenementen die onlangs eerder in Friesland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.

Open dagen bij Yachtcharter Houwink

Datum:26-03-2022 en 27-03-2022
Locatie:Yachtcharter Houwink
Adres:Butenstreek 3
Plaats:Wartena
Aanvangstijd:09.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op 26 en 27 maart 2022 vinden de open dagen van Yachtcharter Grou plaats. Na 2 keer te zijn uitgesteld hopen we u dan weer te mogen begroeten! Op de open dagen liggen alle motorjachten klaar om te bezichtigen en/of te proefvaren. Ook voor vragen en boekingen staan we dan voor u klaar. We kunnen alles rustig doornemen onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen u graag te zien op de open dagen!

House Show bij Tornado Sailing

Datum:25-03-2022 en 26-03-2022
Locatie:Tornado Sailing
Adres:De Stienplaat 5
Plaats:Makkum
Aanvangstijd:09.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
House Show op 25-03 en 26-03. Maak kennis met de nieuwste modellen van Tornado Sailing! De Delphia 11 is het nieuwste model van Delphia en maakt zijn primeur bij Tornado Sailing! Het schip wordt gepresenteerd in Sedan en Flybridge uitvoering en zowel de elektrische als de diesel voortgestuwde optie. Ook kunt u de complete reeks van Delphia bezichtigen. De Cobra Seamaster 45 is het eerste model in Nederland! Nog een stap groter en luxer dan de cobra Futura range. Uitgevoerd met Flybridge en een stevige 260 PK inboard diesel. Het schip is leverbaar in zowel de Flybridge als Sedan uitvoering. Ook is elektrisch varen mogelijk! U bent van harte welkom!