Home
Facebook Twitter
 

Watersportevenementen in Friesland.

Op deze pagina Watersportevenementen tonen wij u een overzicht van watersportbeurzen zoals de HISWA, Boot Holland, Boot D├╝sseldorf, etc. Tevens gezellige evenementen op- en aan het water, botenbeurzen en bootshows, open dagen bij bootverhuurbedrijven en yachtcharters, maritieme evenementen, havendagen en visserijdagen, sk├╗tsjesilen enz. Mocht u nog een watersportevenement, open dag, botenbeurs, bootshow e.d. missen in onze watersportagenda, dan kunt u deze naar ons mailen via het contactformulier.

 

Boot Holland

Datum:9 t/m 13 maart 2022
Locatie:WTC Expo
Adres:Heliconweg 52
Plaats:Leeuwarden
Aanvangstijd: uur
Sluitingstijd: uur
Info:www.boot-holland.nl
  
Boot Holland is de aftrap van het watersportseizoen! Deze fantastische beurs vindt plaats van 9 t/m 13 maart 2022 in het WTC Expo in Leeuwarden. Boot Holland heeft meer dan 250 deelnemers en dat maakt deze beurs ideaal om sfeer te proeven, trends te spotten en gelijkgestemden te treffen. Boot Holland is het moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. De beurs biedt een bijzonder en allround kijkje onder de waterlijn. Op het gebied van toebehoren, accessoires en diensten is er ruime keus. Van verzekering, waterkaarten tot aan stoffering en van nieuwe motoren tot aan een complete refit.

Archief watersportevenementen Friesland

Hieronder zie je een overzicht van evenementen die onlangs eerder in Friesland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.