Home
Facebook Twitter

Noordkaperverhuur traditioneel zeilen met een unieke platbodem

1 noordkaperverhuur zeiljacht-huren.jpg
2 noordkaperverhuur traditioneel-zeilen.jpg
3 noordkaperverhuur zeilvakantie.jpg
4 noordkaperverhuur zeiljacht-verhuur.jpg
5 noordkaperverhuur zeilen-op-het-ijsselmeer.jpg
6 noordkaperverhuur platbodem.jpg

Noordkaper | Zeiljacht huren | Traditioneel zeilen

Wilt u traditioneel zeilen in Friesland? Bij Noordkaperverhuur kunt u terecht voor mooie en goed onderhouden Noordkapers (Noordkaper 22 visserman / platbodem uitvoering en Noordkaper 31 visserman / platbodem uitvoering. De zeiljachten worden verhuurd vanaf de jachthaven/camping "De Kuilart" te Koudum, direct aan het meer de Fluessen, centraal gelegen in het Friese merengebied. Ook is het maar op één uur varen van het IJsselmeer af! 

Maak een prachtige zeiltocht

Voor een langere zeiltocht en een langer verblijf aan boord kunt u fantastische tochten maken over de Friese meren en kanalen. Wilt u het ruimere water op? Op circa 1 uur varen vanaf de Fluessen kunt u via Stavoren het IJsselmeer bereiken en vandaaruit eventueel verder zeilen naar de Wadden. Ook voor weekend- en dagtochten is "De Kuilart" een prima startpunt gezien de ligging middenin het Friese merengebied en op maar 1 uurtje varen van het IJsselmeer. 

Kennismaken met het zeilen?

Ervaren hoe het is om met een Noordkaper te zeilen? Wij bieden u hiervoor de mogelijkheid! Bij ons kunt u een introductiedag boeken (indien u wenst met gratis gedeeltelijke of gehele begeleiding). U betaalt voor deze introductiedag de geldende dagprijs. Wanneer u na deze introductiedag besluit een vervolgboeking te maken van minimaal een weekend of drie dagen, dan ontvangt u de helft van de huurkosten van de introductiedag terug. Introductiedagen worden alleen doordeweeks aangeboden en als de overige verhuuractiviteiten dit toelaten. 


De Kuilart 1
8723CG  KOUDUM
Tel: 0651820172
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Noordkaperverhuur
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie