Home
Facebook Twitter

Nil Desperandum traditioneel zeilen met een 3 mast schoener

0 nil desperandum.jpg
1 nil desperandum.jpg
3nil desperandum.jpg
5 nil desperandum feestlocatie.jpg
hutten-groot.jpg
wadlopen.jpg

Nil Desperandum

Traditioneel zeilen met de 3 mast schoener Nil Desperandum! Dit is een statig zeilschip waar zowel een ervaren zeiler als iemand die op zoek is naar een ontspannen vaarvakantie zich prima zullen amuseren. Het schip is voorzien van alle moderne gemakken, zodat het tijdens uw zeilreis aan niets zal ontbreken.

Van het IJsselmeer tot de Wadden

Tijdens de tocht worden u de fijne kneepjes van het zeilen uitgelegd. U wordt meegenomen naar de mooiste plekjes van de Nederlandse wateren, zoals authentieke dorpjes langs het IJsselmeer als Medemblik of Workum. Ook de Wadden(eilanden) en de Friese Meren zijn prachtige vaargebieden, waar u heerlijk tot rust zult komen.

Zeilen, gezelligheid en genieten

Naast het zeilen is er natuurlijk ook gelegenheid tot andere activiteiten, ‘s avonds wordt er zo nu en dan gezellig gitaar gespeeld, of de hele groep trekt er een dag op uit om een mooi en authentiek Zuiderzee-dorpje of de prachtige natuur op een Waddeneiland als Terschelling of Ameland te ontdekken.

Tot gauw?

Als u eenmaal een paar dagen aan boord bent, dan verzeker ik u dat u – net als ik – verknocht zult raken aan het vrije gevoel dat u krijgt van de wind die door uw haren waait/… Graag tot ziens! Ab van Hasselt (schipper).

 


Afvaart in overleg
8715KA  ENKHUIZEN-STAVOREN
Tel: 06-53113087
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Nil Desperandum
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie