Home
Facebook Twitter

Yachtcharter Houwink comfortabele en moderne motorjachten

1 yachtcharter houwink vaarvakantie-friesland.jpg
2 yachtcharter houwink motorboot-huren.jpg
3 yachtcharter houwink motorboot.jpg
4 yachtcharter houwink motorboot-wartena.jpg
5 yachtcharter houwink motorjacht-huren.jpg
6 yachtcharter houwink motorkruiser.jpg
7 yachtcharter houwink vaarvakantie.jpg
8 yachtcharter houwink motorjacht-verhuur.jpg
9 yachtcharter houwink bootverhuur.jpg

Varen zonder vaarbewijs

Yachtcharter Houwink verhuurt vanuit Wartena tien prachtige motorjachten voor een onvergetelijke vaarvakantie. Onze schepen zijn sfeervol ingericht en verkeren in goede staat. Voor onze schepen heeft u geen vaarbewijs nodig. 

Hoe kan ik boeken?

Als u uw keuze heeft gemaakt voor een jacht, dan kunt u de beschikbaarheid controleren en vervolgens via onze website het schip boeken. U kunt ook telefonisch boeken. Na het boeken ontvangt u een huurovereenkomst welke wij ondertekend terug willen. Als u de overeenkomst retour heeft gestuurd en een aanbetaling hebt gedaan, is uw boeking definitief. Drie weken voor vertrek dient u het tweede termijn van de huursom te voldoen. 

Verzekering en borg

Al onze schepen zijn all-risk vezekerd. Voor schade hebben wij een eigen risico van € 500,-. Dit is gelijk aan de borg van € 500,- welke contact bij ons dient te worden afgegeven. Wij vragen u tevens om een kopie van uw paspoort of rijbewijs. Als u terugkomt krijgt u - indien er geen schade is - de borg uiteraard weer van ons terug.

Beddengoed

Aan boord van elk jacht zijn kussens aanwezig. Lakens, dekbedden en overtrekken dient u zelf mee te nemen. U kunt ook kiezen om dit door ons te laten doen met het VIP pakket. Dit houdt in: een opgemaakt bed, met kussen, dekbed en overtrek en 2 washandjes en een grote en kleine handdoek per persoon. 

Vaartraining

Voordat u de haven verlaat, krijgt u van ons een korte uitleg en maken we een korte 'proefvaart'. Wilt u extra tijd hiervoor, oefenen met bijvoorbeeld aanleggen of door een brug varen, dan raden wij u een vaarles aan. U gaat dan zelf aan het roer met een ervaren instructieur die u op weg helpt. 

 


Butenstreek 3
9003MC  WARTENA
Tel: 0630774744
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Yachtcharter Houwink
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie