Home
Facebook Twitter

Nedersail een goed onderhouden motorjacht huren zonder vaarbewijs

1 nedersail motorjacht-huren.jpg
2 nedersail vaarvakantie-friesland.jpg
3 nedersail achterdek-motorboot.jpg
4 nedersail motorkruiser.jpg
5 nedersail motorboot-huren.jpg
6 nedersail salon-motorjacht.jpg

Een motorjacht of zeilboot huren bij Nedersail vanuit Lemmer, Friesland

In het charmante vissersdorp Lemmer is er van alles te doen voor alle leeftijden. De gezellige terrasjes, bars, winkels en restaurants liggen veelal aan het water en bieden een schitterend uitzicht aan de vele motorjachten en zeilboten die voorbijkomen.

Nedersail beschikt over een eigen steiger in de buitenhaven van Lemmer. Vanaf je gehuurde zeilboot of motorjacht is het slechts 200 meter lopen naar de verschillende supermarkten en 400 meter naar de binnenstad. Op slechts 5 minuten lopen ligt het prachtige strand van Lemmer, inclusief beachclub en diverse watersportmogelijkheden.

Voor het huren van de boot is geen vaarbewijs nodig, maar je moet wel ervaring hebben met het varen van vergelijkbare boten.

Lemmer is een prettige rustige haven om te liggen. Vanuit deze haven kun je direct met je zeilboot of motorjacht het IJsselmeer opvaren zonder sluizen of bruggen. De binnenwateren van Friesland en de Waddeneilanden zijn ook prima bereikbaar. Tochtje naar Amsterdam of zelfs de oversteek naar Engeland of de Oostzee behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Een motorjacht of zeilboot huren doe je bij Nedersail!

 


Vuurtorenweg 10
8531HJ  LEMMER
Tel: 0646852583
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Nedersail
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie