Home
Facebook Twitter

Jachtwerf Wolvega vijf fraaie motorjachten in de verhuur

1 jachtwerf wolvega motorjacht-huren.jpg
2 jachtwerf wolvega motorboot.jpg
3 jachtwerf wolvega motorkruiser.jpg
4 jachtwerf wolvega motorboten.jpg
5 jachtwerf wolvega bootverhuur.jpg
6 jachtwerf wolvega vaarvakantie.jpg
7 jachtwerf wolvega boot-huren.jpg

Voor een gezellige, betaalbare en relaxte vaarvakantie!

Wij hebben vijf fraaie motorkruisers in de verhuur, van ca. 8 tot 10 meter. Alle boten hebben een geringe doorvaarthoogte en steken slechts ca. 70 cm diep waardoor u praktisch overal kunt varen. (Alleen de JW4 heeft een diepgang van 100 cm). 

Varen zonder vaarbewijs

Nog niet zoveel ervaring op het water? Wij helpen u graag op weg! Alle motorjachten zijn makkelijk te besturen, voorzien van een boegschroef en ze zijn zonder vaarbewijs te bevaren. U krijgt van ons een uitleg over de boot en de benodigde technische informatie. Indien gewenst maken we samen een proefvaart. Alles zodat u van een onbezorgde vaarvakantie kunt genieten!

Ontdek de Friese meren, de Weerribben en nog veel meer! 

Wolvega ligt op een goede locatie voor een onvergetelijke vaarvakantie; dichtbij de Friese meren en bij de kop van Overijssel bij het zeer fraaie natuurgebied de Weerribben. Ook is Wolvega een prima uitgangspunt voor de vele vaarroutes in de omgeving. Zowel voor een actieve vaar-  als een relaxte vakantie in de natuur kunt u dus bij ons terecht! Wij kunnen u hier tips over geven en aan boord liggen ook waterkaarten en een map met vaarroutes. 

Schone diesel

Al onze motorboten varen op Neste-MY diesel (blauwe diesel). Neste MY Renewable Diesel is minder belastend voor het milieu dan gewonde diesel. De innovatieve brandstof is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en geeft tot wel 90% lagere uitstoot van broekasgassen en 33% minder fijnstof in vergelijking met fossiele diesel. Beter voor het milieu dus!


Jachtwerfstraat 8
8471XW  WOLVEGA
Tel: 0641524448
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachtwerf Wolvega
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie