Home
Facebook Twitter

Natural Yachts een luxe en nieuw motorjacht huren in Heeg

1 natural yachts bootverhuur-friesland.jpg
2 natural yachts salon-elektrische-motorjacht.jpg
3 natural yachts elektrisch-varen.jpg
4 natural yachts bootverhuur-heeg.jpg
5 natural yachts northman-elektrisch.jpg
6 natural yachts northman-interieur.jpg

Elektrisch varen op een luxe motorjacht voor 4 of 6 personen

Natural Yachts verhuurt moderne, luxe en 100% elektrische motorjachten. Ervaar het elektrisch varen en geniet van duurzaam comfort op de Nexus Revo 870 Electric of de Northman 1200 Electric. We ontvangen u graag voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland, vanuit Heeg!

Northman 1200 Electric

De Northman 1200 Electric is een 100% elektrisch motorjacht voor 6 personen. Dit luxe motorjacht biedt veel comfort, er is een groot zonnedek lounge op het dak, een bank op het voordek en een sofa met een beweegbare rugleuning op het achterdek waar u kunt genieten van zon, rust en natuur. Bovendeks bevindt zich het leefgedeelte waardoor u altijd kunt genieten van 360 graden uitzicht en er veel daglicht is. De Northman 1200 Electric is uitgerust met een moderne keuken met een inductiekookplaat en combi-oven. Benedendeks vindt u  3 hutten voor 2 personen en 2 badkamers met elk een toilet, wastafel en douche. De Northman 1200 Electric heeft een proportionele boeg- en hekschroef en heeft een groot bereik van gemiddeld 130 km.

Bent u er klaar voor om de kracht van rust te ervaren? We verwelkomen u graag aan boord van de elegante Northman 1200 Electric. 

Bekijk hier een video om een indruk te krijgen van de Northman 1200 Electric: 
https://youtu.be/7OMKpgXOrzw

Northman Nexus Revo 870 Cabrio Electric

De Nexus Revo 870 Cabrio Electric heeft een stoere en sportieve uitstraling en is uitgevoerd met een cabriolet, die u flexibel kunt inzetten om zo optimaal van het buitenleven te kunnen genieten. Dit prachtige jacht is 100% elektrisch en is voorzien van een long-range batterijpakket waarmee u zo’n 50 tot 75 km kunt varen, zonder bij te laden. Dit betekent dat u uitermate comfortabel en in de rust van uw vaarvakantie kunt genieten. Benedendeks is er een ruime woonkamer, een badkamer met toilet en wastafel en een keuken met inductiekookplaat! Er zijn twee comfortabele hutten voor twee personen, een gezellige zithoek en een grote eettafel. 

Hier kunt u een video bekijken van de Nexus Revo 870 Cabrio Electric: 
https://youtu.be/e2azzrraAAQ

Northman Nexus Revo 870 Hardtop Electric & Solar powered

De Nexus Revo 870 Hardtop Electric & Solar powered is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit motorjacht heeft een stijlvol interieur waarbij ruimtelijkheid en comfort kenmerkend is. Deze nieuwe elektrische boot biedt een moderne keuken, badkamer en 2 afsluitbare hutten met elk een tweepersoons bed. Elektrisch varen staat bij ons voor extra comfort aan boord. U hoort de geluiden van de natuur en u kunt optimaal genieten van uw gezelschap. Met het long-range batterijpakket kunt u 6 tot 12 uur varen zonder bij te laden. De zonnepanelen produceren energie om automatisch de batterijen op te laden. Bij zonnig weer compenseert de energie van de zonnepanelen het verbruik van de hotelvoorzieningen aan boord. Geniet van een ontspannen en duurzame vaarvakantie!


De Opper 6a
8621DZ  HEEG
Tel: 0515-227017
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Natural Yachts
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie