Home
Facebook Twitter


De Rozenpastorie in Idzengahuizum

Kanoverhuur in Friesland

Een unieke omgeving

Onze thuishaven is Idsegahuizum, op een steenworp afstand van Makkum. Makkum is uiteraard een aanrader om aan te leggen en te genieten van de gezelligheid die de terrasjes en authentieke panden met historische gevels en winkels te bieden hebben. Maar er zijn in de nabije omgeving ook veel idyllische dorpjes verscholen in de natuur, die juist geschikt zijn om met een electrosloep of kano te bekijken. 

Elektrische sloep huren bij de Rozenpastorie

Een sloep huren in Friesland? Met een prachtige electrosloep van de Rozen Pastorie vaart u fluisterend door onze mooie wateren. Om echt van de prachtige natuur op- en rond het water te genieten biedt een elektrisch aangedreven sloep de garantie van een bijzonder dagje uit in Friesland. Om u duurzaam te kunnen laten genieten, worden onze boten geladen via ons eigen zonnepanelen.

Sloepverhuur in Friesland

Kano’s huren bij De Rozenpastorie

Naast onze milieuvriendelijke sloepen hebben we nog een manier om de mooiste plekjes van Friesland te ontdekken… de kano! Wij verhuren Canadese kano’s en 1 en 2 persoons kajaks vanuit onze landelijke achtertuin inclusief routekaarten, om optimaal te kunnen genieten van de omgeving.

Kanoverhuur in Friesland

Overnachten bij De Rozen Pastorie

De Rozen Pastorie dateert van 1870. De studio die wij verhuren kenmerkt zich door prachtige oude elementen zoals raamluiken, authentieke zitvensterbanken en een oude schouw. De schitterende gietijzeren houtkachel zorgt voor extra sfeer tijdens uw verblijf. De studio heeft een prachtige keuken en beschikt over een eigen ingang, terras, een zeer ruime keuken met diverse zithoeken en een eigen badkamer met toilet.

Wilt u een sloep, kano of studio boeken? Bel: 0639826906 of mail naar j.goemaat@kpnmail.nl.