Home
Facebook Twitter

Pean-buiten 12 bijzondere eigenzinnige huisjes aan het water

1 pean-buiten accommodatie.jpg
2 pean-buiten vakantiehuisje-aan-het-water.jpg
3 pean-buiten vakantiewoning-woonkamer.jpg
4 pean-buiten huisje-aan-het-water.jpg
5 pean-buiten woonkamer-vakantiehuisje.jpg
6 pean-buiten waterlodge.jpg

De mooiste accommodaties aan het water

Ben je op zoek naar iets unieks? Dan is Pean-buiten dé plek voor jouw vakantie. Pean-buiten ligt centraal in Friesland in het Peansterbosk, aan schitterend open vaarwater en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Rustig, met veel privacy voor ieder vakantiehuisje en zonder ernaast geparkeerde auto's. Toch sta je binnen een minuut aan het water waar het bruisst van de watersportactiviteiten.

Ieder huisje heeft zijn eigen identiteit

Bij Pean-buiten vind je 12 riante, niet alledaagse accommodaties aan het water. Ieder huisje heeft zijn eigen identiteit en daarmee sluiten de verschillende huisjes aan bij verschillende vakantiewensen. Zowel wat betreft het aantal personen dat er kan overnachten, als qua voorzieningen, inrichting, luxe en sfeer.

Vakantiehuisjes aan open vaarwater

Iedere accommodatie heeft voldoende privacy. Rond ieder huisje is ca. 300 m² ruimte. Er slingert een voetpad door het hele park. Centraal ligt een waterpartij. En aan het open vaarwater 'de Greft' ligt een gemeenschappelijke steiger voor ieder die bij Pean-buiten verblijft. De accommodaties die direct aan de waterkant staan, hebben ook nog een eigen steiger.

Huisdieren zijn welkom in 4 huisjes

Pean-buiten ligt gescheiden van de overige accommodaties van Pean, in het 'Peansterbosk' en is dus zeer rustig gelegen. In vier huisjes (Tomke, Reidhintsje, Skries en Sweltsje) zijn ook huisdieren welkom.


Pean 1
8494NB  AKKRUM-NES
Tel: 0566-631392
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Pean-buiten
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie