Home
Facebook Twitter

Ottenhome Heeg Hotelschip It Beaken - 45 slaapplaatsen

1 ottenhome heeg hotelschip-it-beaken.jpg
2 ottenhome heeg hotelschip.jpg
3 ottenhome heeg schip.jpg
4 ottenhome heeg it-beaken-hotelschip.jpg
5 ottenhome heeg hotelschip-salon.jpg
6 ottenhome heeg hotelschip-keuken.jpg
7 ottenhome heeg groepsaccommodatie.jpg

Accommodatie

Hotelschip It Beaken ligt afgemeerd op een unieke locatie nabij het Heegermeer (Friesland) en is de perfecte uitvalsbasis voor familieweekenden, schoolkampen, teamuitjes, vriendenweekenden etc. Het Hotelschip biedt slaapplaats aan max. 45 ps. verdeeld over 21 netjes uitgeruste hutten. Iedere hut beschikt over een eigen wastafel en een grote kast. Er zijn 4 gezamenlijke douches aanwezig. 

De grote gemeenschappelijke ruimte biedt plaats aan zo’n 70 personen. Aan de grote bar met biertap kan men gezellig een drankje drinken. De boot beschikt over een volledig ingerichte professionele keuken. Deze is ingericht op het bereiden van maaltijden voor grote groepen.

Op het bovendek staan voldoende tafels en stoelen om heerlijk met zijn allen van het zonnetje te genieten. Eventueel kan er een volledig verzorgde barbecue verzorgd worden.

Ottenhome Heeg Events organiseert tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en schoolkampen. Van sportieve en actieve tot rustige en ontspannende activiteiten. Denk aan sloepvaren, zeilen, kanovaren, SUPpen, kaatsen, survival e.d.


De Draei 3
8621CZ  HEEG
Tel: 0515-442898
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Ottenhome Heeg
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie