Home
Facebook Twitter

Jachthaven De Roggebroek luxe accommodaties aan het water

1 jachthaven de roggebroek accommodatie-stavoren.jpg
2 jachthaven de roggebroek vakantiewoning-aan-het-water.jpg
3 jachthaven de roggebroek recreatiewoning.jpg
4 jachthaven de roggebroek recreatiewoning-aan-het-water.jpg
5 jachthaven de roggebroek vakantiewoning-binnen.jpg
6 jachthaven de roggebroek vakantiehuisje-binnen.jpg

Prachtige recreatiewoningen in een waterrijke omgeving

Bij Jachthaven De Roggebroek kunt u comfortabele accommodaties huren die midden in het bruisende watersportgebied Zuid-west Friesland zijn gelegen. Onze vakantiewoningen zijn comfortabel, schoon en van alle gemakken voorzien! 

Omgeving

Op de jachthaven kunt u nette zeilbootjes of een sloep huren om de Friese meren te verkennen. Stavoren op 1 à 2 kilometer afstand van uw vakantiewoning, vindt u op de oude haven o.a. "het vrouwtje van Stavoren", het symbool van de middeleeuwse sage over de raadselachtige ondergang van Stavoren na een rijk verleden. Stavoren heeft een heerlijk zandstrand aan de IJsselmeerkust. De omgeving van Stavoren is zeer geschikt voor watersporters, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Vanuit Stavoren kunt u gezellige uitstapjes maken naar een van de 11 steden zoals Workum, Hindeloopen of Sneek. Met mooi weer is het zeker de moeite waard om met de boot over te varen naar Enkhuizen, heerlijk te fietsen door de Gaasterlandse bossen of lekker te luieren op een van de prachtige stranden.

Geniet van uw vakantie in Friesland

De vakantiewoningen zijn huisdier- en rookvrij voor 4-7 personen waar u heerlijk van een paar vrije dagen of van uw vakantie in Friesland kunt genieten (ook in de winter, ligt aan de Elf steden route). Door de huiselijke sfeer zult u zich direct op uw gemak voelen. 


Koeweg 44
8715EN  STAVOREN
Tel: 0514-681469
Naar de website
Vraag hier informatie of een offerte aan bij Jachthaven De Roggebroek
Naam:
Aantal personen:
Email:
Telefoon:
Begin datum:
Eind datum:
Optie:
Toelichting:
Vul hier zo uitgebreid mogelijk
uw wensen in.
 
 
Terug naar categorie